Web Analytics

content

content


  
 About this capture
LEUKS 70PLUS VAKANTIES
70Plus vakanties
PROGRAMMA
Over Monique
ERVARINGEN
Foto's
Boeken
Contact

 

 

 

 

 

 

 

Unieke 70 plus reizen voor vitale senioren
“Mijn moeder is 75 en houdt van reizen. Ze denkt nog steeds alles te kunnen.... maar dat is natuurlijk niet zo. Ze heeft het inmiddels wel een beetje gehad met allerlei reizen waar zij steeds de oudste is. Zij wil best nog wel regelmatig  een reisje maken, maar niet naar verre oorden, en niet met een grote groep of met een gezelschap wat veel jonger is. Maar wél met een gezelschap wat aansluit bij haar leeftijd (70Plus) en geen invalidenreis (want dat is zij niet). Weten of kennen jullie iemand dit dit organiseert?" (Forumvraag - Maart 2017)

Mijn naam is Monique Savelberg en sinds een aantal jaren ben ik eigenaar van Finca 'La Tierra' in Mijas, een prachtige Bed & Breakfast vlakbij Málaga in Spanje. Steeds vaker krijg ik vragen als hierboven, over vakantiemogelijkheden voor ouderen, met name voor 70plussers. Om hier aan tegemoet te komen heb ik besloten om 70 plus reizen voor fitte, kwieke 70plussers te organiseren. Samen met mijn team van medewerkers gaan we voor volledig ontzorgen met 100% persoonlijke  voor de ouderen, met 100% begeleiding zodat iedereen maximaal kan genieten van het lekkerste, leukste, interessantste en mooiste wat de omgeving te bieden heeft. 
Voor wie zijn onze 70 plus reizen bedoeld?
Voor fitte oudere senioren; 70plussers die met een klein groepje graag volledig verzorgd van een fantastische vakantie willen genieten. Alleen, met broer of zus, of met man of vrouw, maar altijd in kleine groepjes van 4 senioren, waardoor iedereen optimaal kan genieten en maximale aandacht krijgt.
Begeleiding van deur-tot-deur!
Onze gasten hoeven zèlf niets meer te doen, we regelen álles voor onze senioren. We boeken de tickets, wij verwelkomen onze gasten zélf bij Schiphol, helpen met bagage en check-in en vliegen sámen naar onze bestemming. En na afloop van de vakantie doen we precies hetzelfde en vliegen ook weer samen terug. En zijn er andere zaken die geregeld moeten worden, zoals reisverzekering of taxi, dan verzorgen we dat uiteraard ook. Zaken die voor ons als vanzelfsprekend zijn, maar voor de 70plusser soms gewoon wat lastiger.
Boek nu!
Wat gaan we tijdens onze 70 plus reizen doen?
Doordat ik zelf al vele jaren in Zuid-Spanje woon ken ik de omgeving erg goed – ik weet waar de ‘geheime plekjes’ zijn, de leukste restaurantjes en de mooiste culturele bezienswaardigheden. We doen het qua tempo uiteraard kalm aan, toegespitst op senioren. Dus volop rustmomenten met een lekker kopje koffie, een heerlijke lunch - maar ook momenten waarin we gewoon even niets doen, waarbij iedereen even tijd voor zichzelf kan nemen. Bekijk ons uitgebreide programma. 

Luxe Accomodatie
Finca 'La Tierra’, in Spanje is een luxe villa die exclusief gereserveerd is voor de senioren van Leuks 70Plus Vakanties. Met mooie kamers, groot zwembad, verschillende zonneterrassen, een grote tuin en eigen boomgaard. En, niet onbelangrijk, met supersnelle WiFi, dus er kan volop met het thuisfront worden geskyped.
Medische zorg 100% geregeld
We hebben uiteraard een uitgebreid lokaal netwerk van Nederlandse (tand)artsen en verzorgers en kennen de lokale ziekenhuizen - uiteraard erg belangrijk voor ouderen. Dus in geval van nood weten we snel de weg.
We kunnen ons goed voorstellen dat er nog vragen zijn over onze 70 plus reizen. Aarzel niet mij daar over te mailen of te bellen, ik denk graag mee!

​Wellicht tot binnenkort!

 

 

 


LoCatie

schrijf in voor blog
E-mailadres *
Verzenden
70Plus vakanties
PROGRAMMA
Over Monique
ERVARINGEN
Foto's
Boeken
Contact

Single activiteiten

hoe goedkoopste vliegtickets vinden

corsica

Kamagra bestellen

Sneeuwhoogte duitsland

visum-legalisatie.nl

Forbidden fruit

Vlonderplanken enter

cenforce 100

anabolika bestellen

kamagra werking

kamagra

Link toevoegen

Link toevoegen